Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fejezetek a magyarországi munkásmozgalom dicső történetéb
  2012-10-07 12:03:26, vasárnap
 
  Fejezetek a magyarországi munkásmozgalom dicső történetéből:





A 168 óra címû lap a Magyar Rádió pénzén indult, a Rádió infrastruktúráját használták fel a felfuttatásához. Aztán ez a közpénzből "megcsinált" lap pénzt fialt, Mester Ákos saját zsebébe - ugyanis a lap, hogy, hogy nem, magántulajdon lett. Annak lett nyilvánítva.Csak úgy. Mi azt nem tudjuk még mindig, hogy miért egy közpénzből mûködő intézmény vagyonából gründolt magának lapot a Magyar Narancs által simlis privatizátornak nevezett Mester Ákos.
A Magyar Televízió 1994 után rengeteg "külső munkatársat" foglalkoztatott, óriási összegekről szóló szerződéseket kötöttek,amik mögött sok esetben nem is állt valós teljesítmény. De a megfizetettek mind brancsbeliek voltak.A Magyar Televízió közpénzből mûködik!!!
Amikor Bokros Lajos megbukott, a végkielégítését egy alapítványnak adta. Csakhogy ennek az alapítványnak az elnöskégében ott ült Bokros Lajosné őnagysága...
Érdekesség: Békesi László jóbarátja a Kanadában elítélt szaknévsoros Bodnárnak. Mellesleg ő is a fotexesek körébe tartozik.Az olajügyekben elhíresült Energol Kft. és Conti-Car Kft. vezetői ismertek MSZP-s körökben, így például a Csikós József nevû alak, aki MSZP-s képviselő is volt.Az olajügyekben érintett szermélyek jórészt az MSZP holdudvarához tartoznak.Kuncze Gábor belügyminiszterként több alkalommal is együtt reggelizett a kazettahamisító VICO-s Fenyővel, és egy bálon olyan fénykép készült róla, amin kedélyesen barátkozik az azóta szerencsésen meggyilkolt Prisztás Józseffel.Fenyőnek egyébként jóbarátja volt Pető Iván is, akivel gyakran megbeszélte a dolgait.Gál Zoltán, az Országgyûlés 1994-1998 közti proli elnöke (a Házelnök csengője helyett a ragacsos kiskanalával kocogtatta a koszos kávéscsészéjét)1988-ban belügyminiszter-helyettes volt. Ebbéli minőségében adott utasítást 1988. október 23-án, hogy a motoros rendőrök a tüntetők közé hajtsanak.Ma "modern európai szociáldemokrata." Sándor László MSZOSZ-elnök annak idején az Országos Egészségbiztosítási Önkormányzat elnöke volt. Ebben a minőségében 271 millióért adott el egy 645 milliós Budapest Bank-részvénycsomagot a Medicor Holding Rt.-nek. Később több, mint 1 milliárd forintot dobott ki a közpénzből mûködő OEÖ pénzéből értéktelen Medicor-részvényekre.A Medicor személyi állományában, érdekes módon, MSZP-s emberek vannak.
Máté László egykori MSZP-alelnök: Az ország legjobb malmát, a nyolcmilliárd forintot érő Budai Hengermalmot Máté László félmilliárdért vette meg, oly módon, hogy az ÁPV Rt.-ben üldögélő barátai segítettek neki ebben, és a Postabanktól hitelt vett fel, amit azonban nem nagyon fizetett vissza. A malom nem mûködik, pedig hatalmas kapacitása és korszerû technológiája van. Viszont a köztartozásokat fölhalmozták. Máté László köszöni, jól van...A tv2-t mûködtető MTM-SBS cég (amelyben résztulajdonos Edgar Bronfman, a Zsidó Világkongresszus főtitkára) 1998-ban tőkeemelést hajtott végre, nagyrészt az EBRD (itt volt ebédjegyosztogató és szabadság-beosztó személyzeti igazgató Németh Spontánprivatizátor Miklós) segítségével. Ehhez jelzálogba adta a frekvenciát, amit pedig a médiatörvény tételesen is tilt.Az ORTT akkori elnöke, Révész T. Mihály (Horn embere) természetesen szemet hunyt efölött, pedig azonnal fel kellett volna bontani a céggel a szerződést. tv2 ismét: a frekvenciákra pályázni lehet az ORTT-nél.A tv2 vezetésének egyik hölgyalkalmazottjának apja az ORTT pályázatokat elbíráló kuratóriumának tagja volt, amikor a tv2 nyert... A tv2 egyébként azzal kapta meg a frekvenciát, hogy kevesebb reklámidőt ígért, mint a többi pályázó - ezt persze azóta sem tartják be, de senkit nem vontak ezért (sem) felelősségre. Hozzátartozik a dologhoz, hogy a tv2 a sugárzott reklámok után kap pénzt, de csak a pályázatban foglalt reklámidő után fizet adót...Kereskedelmi adók: az RTL Klub és a tv2 többmilliárdos áfatartozása mindeddig nem szúrt szemet senkinek, és úgy látszik, hogy ezek az adók nyugodtan mûködhetnek így is...holott ez azt jelenti, hogy ezek a gagyiadók az adófizetőkön élősködnek.
Kommunisták a tömegtájékoztatásban:az MTI vezérigazgatója a borzalmas múltú Dorogi Sándor.A másik nagy hírügynökség, a Ferenczy Europress szintén a bolsevisták gyûjtőhelye: a névadó, Ferenczy József (Josef von Ferenczy), aki mellesleg Magyarország utazó nagykövete (!), 1945 után a hírhedett Katonapolitikai Osztály D-osztályát (elhárítás) irányította. Egy müncheni bíróság adócsalásért nemrég jogerősen felfüggesztett börtönre ítélte.Hírügynökségét olyan nevek fémjelzik, mint Pálos Tamás, az MTI egykori rettegett kommunista vezérigazgatója;Csák Elemér, a moszkvai ösztöndíjas egykori New York-i tudósító, a kommunisták megbízható embere;Bajnok Zsolt, a rosszemlékû Tájékoztatási Hivatal egykori vezetője, a Magyar Hírlap (a kommunista kormányok lapja) volt főszerkesztője.A Ferenczy Europress a német Axel Springer konszerntől kapja a pénzét; ez a konszern a megyei lapok nagy többségét olcsón megvette 1990-ben, cserébe a régi kommunista gárda a helyén maradhatott.A bolsevisták információs terrorja töretlen.A hírhedt Tocsik-ügy: az ÁPV Rt. tartozik különböző önkormányzatoknak a privatizált ingatlanok miatt. Az ÁPV nem fizet. Alkudoznak. Az ÁPV megbízza Tocsik Mártát, hogy minél többet takarítson meg neki. A megbízás alapjául szolgáló dokumentum hamis. Tocsik mellesleg eredményes, 800 millió forint sikerdíjat kap. Ezt aztán elosztja saját maga és az MSZP, illetve az SZDSZ pénztárnokai között. Így lesz közpénzből (ÁPV.Rt.) magánpénz, majd pártpénz.
Szekeres Imre szállodaügye: Szekeres és neje egy Postabank-céggel lízingeltet egy szállodát, barátaik ötlete alapján. Szekeresék az ötletadó és a szállodát mûködtető barátaiknak hosszú távú bérleti szerződést ajánlanak. Ám kiderül, hogy ez jó üzlet, így csak egy éves bérleti szerzédés születik. A barátok szószegés miatt nem fizetnek. Az illetékes önkormányzat gyorsan kiteszi őket a szállodából, az üzletet pedig Szekeresnének az épületbe korábban, titokban bejelentett cége veszi át.Amikor a Postabank az ilyen jellegû hitelek miatt öszeomlik, akkor a költségvetésből megtámogatják. Tehát: a közpénz először magánpénzzé, esetleg pártpénzzé válik, majd a hiányt ismét közpénzből pótolják, és kezdődhet elölről a dolog. Szocialista módon.Horn-villa: Horn Gyula villáját a Postabank Rt. cége, a DOM Rt. építette meg, úgy, hogy Hornnak és családjának az első kapavágástól az utolsó simításig az egész nem került többe tizenkétmillió forintnál. A II. kerületi villanegyedben, egy akkora telken. Csak a telek többet ér...A Postabanknak ezen az volt a haszna, hogy Horn ezzel a cég lekötelezettjévé vált.
A szovjet államadósság ügye: az államadósság értékesítésében rejlő ülzeti lehetőségeket egy bizottság szétosztja a kedvezményezettek között.Kedvezményezett az, aki a szovjet adósság jogutódjában, Oroszországban talál olyan árut, amit más piacokon lehet értékesíteni. Ekkor Oroszország kifizeti az áru vételárát, a lebonyolító pedig befizeti a magyar államnak a megfelelő öszeget. A bonyolítónak pályázni kell erre a lehetőségre, és a befizetési arányra javaslatot kell tennie. Ez az adat szükségszerûen titkos. Ám a szocialista kormány az egész ügyletet titkosította.Az állam képviselői, a kedvezményezettek és a döntéshozók ugyanannak a politikai körnek a tagjai! (Pál, Dunai, Kapolyi, Máté, Hujber.)Olajban is ment az adósságtörlesztés. Ugyanez a kör - miniszteri jogon - közbeiktatjaa New Yorkban bejegyzett HFT nevû cégét, majd MOL-elnökként fogadják a saját cégük beiktatásával és hasznával érkező olajszállítmányt, mintha állam küldené államnak.
Vodka Zsurkon: A széphajú Baja Ferenc (akinek hajviseletéről, akárcsak oly sok baloldali politikus belső romlottságot tükröző külső ziláltságáról, bármely pszichiáter tanulmányt írhatna) környezetvédelmi miniszterként alaposan megtámogatta a saját érdekeltségébe tartozó zsurki vodkagyárat - közpénzből.
Gigastorage-ügy: egy Bisszer Dimitrov nevû bolgár ex-titkosügynök Franciaországban egy számítógépes keménylemez-gyártó üzemet vásárolt. Ehhez jelentős hitelt vett fel, a francia állam is támogatta több tízmillió frankkal. Hitelezett neki a HFT (résztulajdonos: az OTP) és a bécsi CW-bank (az MNB leánybankja.) A pénzt a bolgár egy amerikai számlára utalta. A franciák, miután Dimitrov nem tartotta be a szerződésben foglaltakat, letartóztatták, de a pénz nem került meg.Dimitrov egyik munkatársa, Peter Dobrev a Kereskedelmi Bank exelnökének, Horn kabinetfőnökének, Apró Piroskának a férje. (Apró Piroska Apró Antal, a hírhedett bolsevik lánya.) A pénzeket kölcsönző bankokban tulajdonosként, igazgatósági tagként Apró Piroska baráti köre ült. A bolgárnak hitelezett pénzek tehát a magyar költségvetésből is származtak, és benne volt a szocialista kör megint.
TB-ügy: Kelet-Magyarországon egy magáncég, a Zefirus BT. olcsón felvásárolja az egykori SZTK, ma TB ottani ingatlanait. A Zefirus csóró cég, így a Villamos Mûvek egyik főosztályvezetője - törvénytelenül - a vállalat pénzéből átutal a Zefirusnak több százmillió forintot. Az ingatlanokat eladó TB-döntéshozók, a pénz átutalója és a Zefirus tulajdonosai ugyanannak a szocialista klientúrának a tagjai.Az ügyben Baja Széphajú Zsurkivodkás Ferenc is érintett volt. A lényeg itt is: a döntési pozíció felhasználása közpénzek magánvagyonná alakítására.
TB ismét: az Egészségbiztosítási Önkormányzat százhatvanmilliós fizetési kezességet vállalt a Postabank érdekében (a Postaban ezzel élt is.) A Nyugdíjbiztosítási Önkormányzattal együtt egymilliárdos tőkeemelést csináltak a Postabanknál. Az ügyek mozgatója az EÖ elnöke, EGYBEN a Postabank felügyelőbizottsági tagja, Sándor László volt, aki egyébként érintett volt a VIP-hitelek ügyében is. A közpénzből élő EÖ pedig bukott egy nagyot.TB még mindig: a közpénzek herdálására jó példa: százötvenmillió ment el a nem létező CM-klinika "mûködésének" támogatására, járulékelengedések elvtársi cégeknek, a sosem mûködött vényellenőrzési rendszerre kifizetett milliárdok...A haveri, elvtársi cégek megint jól jártak, a közpénzből élő TB pedig ismét bukott...
Pilótajáték:Tribuszerné ügye váltotta ki a legnagyobb botrányt. Róla tudni kell, hogy a kádári titkosszolgálat egykori alezredese, később MSZP-s képviselő Lusztig Péter élettársa. Lusztig gyaníthatóan rejtőzködésében is segítette a nőt, mégsem vonták felelősségre bûnpártolásért...
Pártingatlanok: több helyütt, például Pécsett példa van rá, hogy az MSZP az ingyen használt állami tulajdonú ingatlanokat jó pénzért kiadja vállalkozóknak, cégeknek. vagyis a közvagyonból ismét pártpénz lesz.Xénia Láz-ügy: Czégé Zsuzsa cége, a Félixfilm Stúdió az MTV számára döbbenetesen hátrányos szerződés által az éppen csőd szélén álló MTV költségvetéséből több százmillió forintot vett fel a Xénia Láz c. sorozatért.A Xénia Láz Mozgalom később egyesült az úttörőmozgalommal. (!!!) A Xénia Láz Mozgalom vezetője Schmuck Andor MSZP-s képviselő volt, aki a Xénia-klubtag gyerekeknek családjuk anyagi helyzetét, fogyasztási szokásait és szellemi beállítottságát (!!!) tudakoló kérdőívet küldetett szét.A sorozat egyébként Máté László MSZP-s vállalkozó egyik cégének, a WÉS Rt.-nek a termékét, egy "energiaitalt" is reklámozta, amiből a Magyar Televíziónak viszont nem volt haszna.Tehát: aránytalanul nagy összegû magánvagyon lett közpénzből (az MTV pénzéből), és törvényellenes árureklámozás, valamint törvényellenes információgyûjtés is tarkította ezt az MSZP-s érdekeltségû történetet.Hozzátartozik még, hogy Czégé Zsuzsa tulajdonostársa volt a meggyilkolt Prisztás József. Czégé Zsuzsa klubjában Prisztáson kívül gyakran megfordult Horn Gyula, valamint a Kordax-ügyben is érintett Csintalan Sándor is.
Technomark-ügy: a főváros közmûvállalatainak több százmilliónyi pénzét az SZDSZ-es és Hit Gyülzekezet-tag Székely Gábor (persze ő sem székely...) alpolgármester segítségével kölcsönadják magas kamatra a Technomark nevû befektetési társaságnak. A Technomark az első esedékes kamatot kifizeti (magából a kölcsönből) Később saját értéktelen papírjaival fizet. Közben a pénz a bécsi sógornő cégén keresztül a karibi térség felé mozog.A Technomark fizetésképtelenné válik, felszámolják. A befektetői oldalon (a fővárosnál), ugyebár, bûncselekmény nincs (jóhiszemû befektetés volt...), tehát büntetés sincs. Ám: pénz sincs.Az ügyben szereplő nevek később felbukkannak más ügyletekben is: mûvészeti kuratóriumok, fővárosi vagyonbizottság elnöki tisztsége (!!!), stb. Nádor '95-ügy: a magyar titkosszolgálatok a számukra nélkülözhetetlen mobiltelefon-lehallgató készülékeket a Nádor '95 Rt.-re és más magáncégekre bízták. A Nádor az 1998-ig kifizetett 3,4 milliárd forintért csak 2,4 milliárd forint értékben szállított árut. Ráadásul ezeket az eszközöket az állam csak bérli, tulajdonosuk a magáncég. (!)Érdekes, hogy a Horn-kormány egy részben külföldi magánszemélyek által jegyzett céget bevont egy ilyen, a titkosszolgálatokat érontő ügybe... E mögött a költségvetésből finanszírozott ügy mögött az MSZP-klientúrához tartozó személyek állnak...
Agrobank-ügy: a költségvetés által finanszírozott egzisztencia-hiteleket (E-hitel) az Agrobank úgy adta meg, hogy a szerződésbe belefoglalták: a hitelfelvevő az E-hitellel privatizálandó vállalat részvényeinek 25 plusz 1 százalékát átadja az Agrobank egyik vezetője, Kovács Mihály által direkt ebből a célból alapított cégek valamelyikének. Így tehát: a Kovács érdekeltségébe tartozó cég tulajdosznszerzése lehetővé teszi a hitelezett döntéseinek ismeretét, így, úgymond, kisebb a hitelkockázat. És: a közpénzből nyújtott E-hitel egy részével, teljesítmény nélkül, a magánvállalkozás tulajdont szerez.Vagyis: közpénzből ismét magánvagyon lesz.
Surányi György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke az Agrobank-vezérek (Kovács Mihály és a Dreyfusként kezelt Kunos Péter) aranyügylete kapcsán kirobbant botrány idején támogatta az Agrobankos alakokat. Surányi tehát bûnpártoló.
Pillér-ügy: a kárpótlásijegy-tulajdonosok jó hozam reményében jegyeiket a Pillér I. és a Pillér II. ingatlanalap befektetési jegyeire cserélték. Az ingatlanalapot kezelő Prudent Invest Rt. az alapokban lévő ingatlanok eladásával, bérbe adásával és újabbak vásárlásával igyekezett nyereséget termelni. Az ügyletekbe azonban beiktatták az Immober Rt.-t, melyet a szerződések szerint a vételár 2 és fél százaléka illetett meg, azonban mindenfajta tényleges tevélkenység nélkül.A Prudent Invest vezetői (késő kádári gazdasági csapat) és az Immober vezetői között régi, elvtársi kapcsolat volt. Megint jól jártak az élősködők. Viszont 60 millió forint értékû kárpótlási jegy eltûnt...
Mátrai Erőmû: a Horn-kormány olcsón eladta a német RWE-EVS cégnek a Mátrai Erőmûvet, olyan titkos garanciával, miszerint a cég Bükkábrányban új erőmûvi blokkokat építhet, és azokat - bár az átlagosnál sokkal drágábban termelnek áramot - közvetlenül a paksi Atomerőmû után kapcsolják rá a hálózatra, így garantálva a bevételt.
Az ÁPV vezére, Kocsis István nem sokkal az ügylet után az RWE alkalmazottja lett havi 18 ezer márkás fizetésért. Ehhez miniszteri engedély kellett, amit Csiha Judit privatizációs miniszter (aki ekkoriban vett fel 8 millió forint értékû VIP-hitelt) meg is adott.Egyebek között ez az olcsón privatizált erőmû hozta be a költségvetésbe azt a pénzt, amivel a csőd szélén álló Postabankot meg lehetett támogatni, és így VIP-hiteleket és egyéb segítségeket igénybe venni. Közvagyonból magánvagyon.
Bizományi-ügy: 1998-ban a választási kampány idején a BÁV Rt. 15 millió forintért (!) kibérelt egy 150 négyzetméteres raktárhelyiséget az MSZP Köztársaság téri székházának pncéjében. A BÁV a környéken megszokott bérleti díjaknak (kb. 800 Ft/négyzetméter) kb. tízszeresét fizette be az MSZP számlájára. Kell-e mondani, hogy a BÁV Rt. vezetőségében is régi kommunisták üldögéltek?A BÁV Rt. hasonló üzletet kötött az MSZOSZ-szel is, amelytől festményeket vett. Könyv szerint a festmények értéke 200 ezer forint volt, a BÁV azonban 20, 3 millió forintot, fizetett az MSZOSZ-nek. Ez a valós érték több, mint 100-szorosa!!!A BÁV Rt. Az ÁPV Rt. tulajdona volt, majd 1998 elején a szintén állami tulajdonú Magyar Fejlesztési bank tulajdonába került. Vagyis, ismét közpénz vált pártpénzzé.
Co-Nexus-ügy: a Co-Nexus Rt. olyan szerződést kötött az ÁVÜ-vel (még 1991-ben), hogy az ÁVÜ a Co-Nexusnak átad egy négymilliárd forint értékû vállalatcsomagot. László András, a Co-Nexus vezetője nem tudott elszámolni a szerződésben szereplő fizetési határidőre a pénzzel, a kiürült vállalatok értéke pedig ekkorra már meg sem közelítette a 4 milliárdot. László András cége jó kapcsolatokat ápolt MSZP-s és Postabankos körökkel.
Globex-ügy: A Globex Rt. a bankhitelekből, részvényportfóliókból (köztük vidéki és fővárosi önkormányzatok jelentős részvényvagyonából), valamint az ezekkel kapcsolatos kötelezettségeik elmulasztásából származó vagyont a vállalat vezetői kivonták, és Münchenben alapított vállalataikba helyezték át.Az ügyben érintett volt a Keleti-féle honcédelmi minisztérium, a Postabank és az izraeli Leumi Bank is.
Kordax-ügy: a Kordax Rt. olajban utazott, vám- és áfacsalással növelte a vagyonát. Szlovákiába szállított feldolgoásra nyersolajat,és azt benzin és gázolaj formájában hozta vissza. Ezek után nem kellett vámot fizetni. Azonban olyan készterméket is behozott a Kordax, amit nem az általa kivitt nyersanyagból készítettek. A Kordax végül 10 milliárdos köztartozást halmozott fel. A cég tulajdonosa, Kelemen Iván a cég pénzéből az MSZP és az SZDSZ kampányát is támogatta, együtt vacsorázott Budai Lászlóval, a Tocsik-ügyben elhíresült SZDSZ-es vállalkozóval és Pető Ivánnal.Kelemen Iván egyik munkatársa Csintalan Sándor.
Ok-Tat-ügy: Az Ok-Tat tankönyvkiadó kft. a Kulturális Minisztérium támogatásában részesült. A miniszter Magyar Bálint volt, a cég egyik vezetője Magyar Bálintné. Vagyis közpénzből lett ismét magánvagyon, és a cég így szerzett előnyt a többivel szemben.
Zsinagóga-felújítás: hová tûnt a magyar állam által a Dohány utcai zsinagóga felújítására adott kb. 300 millió forint?
Zsinagóga: Fenyő János, Zemplényi György, Szemjon Mogiljevics és Tasnádi Péter helye a Dohány utcai zsinagógában ki névtáblával van biztosítva. Az ex.-munkásőr Zoltay persze tudja, mit csinál...
Szocialista etika: Paszternák László, a szakszervezeti vezér teli szájjal habzik a Fidesz-kormány ellen, követelve a bányászok életkörülményeinek javítását, ám az ő cége külföldről, drágán hozat be szenet. Vagyis nem a magyar bányászok munkalehetőségeit igyekszik bővíteni...
Szocialista etika megint: Horn Gyula, aki 1956-ban önként lépett be a hazaáruló Kádár karhatalmistái közé, természetszerûleg érintett az ügynöktörvényben is, hiszen a kádári elit tagjaként ő is kapta és olvasta a jelentéseket. Horn válasza: "Na és?"
Szocialista etika még mindig: a Nagy Imre kivégzését megszavazó Nyers Rezső még mindig a "modern európai szociáldemokrata" MSZP egyik tisztelt tagja.
Baloldali etika újra: Farkasházy Tivadar, a Soros Alapítvány kitartottja, a Magyar Rádió belső szabályzatát megsértve, rendszeresen szerepel az RTL KLub nevezetû kereskedelmi csatorna (találó kifejezés a csatorna...) egyik igénytelen, a legalacsonyabb szellemi szinten álló, félhülye proletárréteg szórakoztatására szolgáló mûsorában, a Heti hetesben. Dupla gázsi, a szabályok és rendelkezések meg, ugyebár, rá nem érvényesek...
Ugyanez érvényes Bolgár Györgyre, akinek a Kossuth Rádióban Beszéljük meg! címmel állandó mûsora van (ez a mûsor irányított és manipulált, és természetesen szintén a legalacsonyabb szellemi szinten álló plebs ízléséhez igazodik). Bolgár rendszeresen ír a Metro újságba. Dupla gázsi ismét. A rendelkezések Bolgárra sem vonatkoznak (valószínûleg azért, mert ő sem bolgár...)
A törvények értelmében közszolgálati médium alkalmazottja nem dolgozhat kereskedelmi adónál.
Bolsevik díszpolgár Pécsett: 2000. augusztusában a Toller László (MSZP) polgármester irányította pécsi önkormányzat a város díszpolgárává avatta dr. Tigyi Józsefet, aki 1956-ban fegyverrel harcolt a nemzeti felkelés és szabadságharc ellen, később pedig a Munkásőrség aktív tagja volt.
Millennium bolsevik módra: a magyar állam igyekezett megadni a módját a millinniumi ünnepségeknek. A nemzeti érzést semmibe vevő idegenszívûek - rájuk jellemző kicsinyes materializmussal - tételes számlát akarnak az ünnepről. Nem fogják fel, hogy bármennyibe is került, mindenképen megérte, hiszen ez a pénz itt maradt Magyarországon, és a megemlékezések talán-talán maradandó nyomot hagytak a magyar lelkekben.Érdekes viszont, hogy a berlini teknóhajcihő budapesti másolatának költségeiről a millenniumról számlát követelők nem faggatják a fővárost lakhatatlanná tevő Demszkyt.
Számla: jó lenne tételes számla arról, hogy mennyibe került a nemzetnek az 1995-ös világkiállítás lemondása.Baloldali nemzetellenesség: 1990 óta a baloldal folyamatosan provokálja a magyarságot. Csak nemzetünk bölcsességének és türelmének köszönhető, hogy eddig még nem volt ennek következménye.
Néhány eset 1990-től napjainkig: hordóügy, Hanákné-ügy, Kőbányán "megkéselt" (mint később kiderült, nem létező) zsidó kislány, az SZDSZ szellemiségét közvetítő Tilos Rádió kiszólásai ("Jézus meleg volt", "a homoszexualitás magasabb rendû életfroma, mint a heteroszexuális"), maszturbáló angyalok a magyar címer köré rajzolva, SZDSZ-es írók, költők tendenciózusan magyar -és keresztényellenes mûvei ("Hogyan gondozd a magyarodat?", "Zakatol a Szentcsalád, Isten tömi Máriát", stb.), Landeszmann rabbi mocskolódása a bőgatyával és a fütyülős barackkal, közpénzből is támogatott, aberrált Nitsch-kiállítás egy egykori rendházban, buzifesztivál a katolikus találkozó és a református világtalálkozó idején, a hormonzavaros, Pa-Dö-Dő-duó fellépése a Danubius Rádió szervezésében az MSZP támogatásával a Bánk bán elnyomására, és még lehetne sorolni a példákat, de minek?(Mindeközben a magyar állam 350 millió forinttal támogatja a holokausztmúzeum létrehozását.)
Surányi György, a nemzetellenes pénzpolitika garanciája: mennyi kárt kell még okozni Surányinak és bandájának, hogy bíróság elé kerüljenek?
A CW Bank 260 milliárdját is az adófizetők pénzéből tapsolták el, és Surányi köszöni, jól van; ő megmagyaráz, rámutat és előrejelez.
Postabank: a magyar nemzetet hihetetlen összeggel megkárosító Princz Gábor Bécsből üzenget haza. És néha haza is jön! 2001 januárjában a Hajógyári szigeten, rendőri biztosítással (!!!) mulatozott, szórta a pénzt. A rendőrség pedig őrizte a mulatságot, ahelyett, hogy letartóztaták volna.Magyarország kifosztása: az elvtársak húszezermilliárd forintot (6 év magyar költségvetését) lopták el tőlünk 1988 óta.Kezdődött a dolog az 1988. évi VI. törvénnyel, amely a spontán privatizációt törvényesítette.(Emlékezzünk Grósz Károly unokaöccsére, Németh Miklósra, akinek ez történelmi bûne!!!)Nincs már magyar növényolajipar (a Feruzzi-csoport vette meg; Feruzzit később Olaszországban lelőtték a rivális maffiózók.), ami azt jelenti, hogy a korszerû magyar növényolajipart leszerelték, a gépeket olcsóbb munkaerőt adó országokba vitték, és nálunk sokkal drágábban lehet venni az étolajat, a margarint és a napraforgó-alapanyagú mosószert.
A cukoriparunkat szintén áron alul kótyavetyélték el, nincs már magyar cukoripar!!! A magyar fogyasztó pedig sokszorosát fizeti annak, amibe kerülne akkor, ha az eladáskor igenis korszerû technológiával, korszerû gépparkkal rendelkező gyárak - munkalehetőséget teremtve! - itthon gyártanák a cukrot.Mellesleg: a napraforgó és a cukorrépa vetésterülete jelentősen visszaszorult, ezáltal rengeteg termelő ment tönkre. Mindez nem volt szükségszerû, ezt azok csinálták, akik a Magyarországot vadászterületnek nézőket kiszolgálták.
A magyar szeszipar is idegen kézben van.A magyar cementipar is a végét járja: már csak Hejőcsaba van magyar kézben, de ezt a gyárat fojtogatják a bankok. Nem mellékes szempont, hogy amennyiben a Magyarországon nyereségesen, magyar munkaerővel megtermelt cement helyett külföldről, sokszoros áron kell venni a cementet, abban az esetben a lakásépítések is sokkal többe kerülnek, int egyébként. Stratégiai kérdés? Az.Tehát a cementiparunkat áron alul, ok nélkül elvesztegető kommunisták ismét csak hazaárulást követtek el!
Energiaszektor: a Horn-féle csatlóskormány az energiaszektort is külföldi kézre adta (ráadásul egy francia ÁLLAMI cégnek, ami egyben törvényelenes is volt.) Ezt az ágazatot összesen 400 milliárd forintért adták el. Ugyanebben az időben a britek egy hasonló nagyságrendû energiaszektort egy brit magáncégnek 11-szer ekkora áron adtak el... Az energiaszektor is stratégiai ágazat!!!! Ki védi meg a magyar fogyasztókat a nyugat-európai áraktól?!? Semmi nem indokolta az elkótyavetyélést!
Hol a kommunisták vagyona?Mikor számol el az MSZP az egykori MSZMP-vagyonnal?Hol a KISZ vagyona? Hogy lehet, hogy az egykori KISZ-vezér Nagy Imre 1, azaz egy forintért jutott a Caola vállalatbirodalomhoz? (A Nagy Imre által vállalt köztartozások aztán eltûntek a bankkonszolidációk között...)"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szociáldemokrata, raktárhelyiséget, részvénycsomagot, húszezermilliárd, olajszállítmányt, magánvállalkozás, franciaországban, környezetvédelmi, holokausztmúzeum, vállalatcsomagot, vadászterületnek, szórakoztatására, materializmussal, nemzetellenesség, ügynöktörvényben, világkongresszus, lekötelezettjévé, kötelezettségeik, elkótyavetyélést, nélkülözhetetlen, vagyonbizottság, felfuttatásához, vezérigazgatója, katonapolitikai, elmulasztásából, önkormányzattal, értékesítésében, foglalkoztatott, privatizátornak, kedvezményezett, százötvenmillió, belügyminiszter, beállítottságát, törvényesítette, növényolajipart, kazettahamisító, magyarországi munkásmozgalom, megfizetettek mind, alapítványnak adta, fotexesek körébe, olajügyekben elhíresült, olajügyekben érintett, kazettahamisító VICO-s, bálon olyan, azóta szerencsésen, ragacsos kiskanalával, koszos kávéscsészéjét, motoros rendõ, ország legjobb, nyolcmilliárd forintot, köztartozásokat fölhalmozták, tv2-t mû, Magyar Rádió, Mester Ákos, Magyar Narancs, Magyar Televízió, Amikor Bokros Lajos, Bokros Lajosné, Békesi László, Energol Kft, Conti-Car Kft, Csikós József, Kuncze Gábor, VICO-s Fenyõ, Prisztás Józseffel, Sándor László MSZOSZ-elnök, Országos Egészségbiztosítási Önkormányzat, Budapest Bank-részvénycsomagot, Medicor Holding Rt, Máté László, Budai Hengermalmot Máté László, Edgar Bronfman, Zsidó Világkongresszus, Németh Spontánprivatizátor Miklós, Révész, Dorogi Sándor, Ferenczy Europress, Ferenczy József, Katonapolitikai Osztály D-osztályát, Pálos Tamás, Csák Elemér, Bajnok Zsolt, Tájékoztatási Hivatal, Magyar Hírlap, Axel Springer, Tocsik Mártát, Szekeres Imre, Horn Gyula, Postabank Rt, Ekkor Oroszország, Vodka Zsurkon, Baja Ferenc, Bisszer Dimitrov, Peter Dobrev, Kereskedelmi Bank, Apró Piroskának, Apró Piroska Apró Antal, Apró Piroska, Zefirus BT, Villamos Mû, Baja Széphajú Zsurkivodkás Ferenc, Egészségbiztosítási Önkormányzat, Nyugdíjbiztosítási Önkormányzattal, Sándor László, Lusztig Péter, Xénia Láz-ügy, Czégé Zsuzsa, Félixfilm Stúdió, Xénia Láz, Xénia Láz Mozgalom, Schmuck Andor MSZP-s, Máté László MSZP-s, Magyar Televíziónak, Prisztás József, Csintalan Sándor, Gyülzekezet-tag Székely Gábor, Kovács Mihály, Surányi György, Magyar Nemzeti Bank, Kunos Péter, Pillér, Pillér II, Prudent Invest Rt, Immober Rt, Prudent Invest, Mátrai Erõ, Kocsis István, Csiha Judit, MSZP Köztársaság, Magyar Fejlesztési, Co-Nexus Rt, László András, Globex Rt, Leumi Bank, Kordax Rt, Kelemen Iván, Budai Lászlóval, Kulturális Minisztérium, Magyar Bálint, Magyar Bálintné, Zemplényi György, Szemjon Mogiljevics, Tasnádi Péter, Paszternák László, Nagy Imre, Nyers Rezsõ, Farkasházy Tivadar, Soros Alapítvány, Bolgár Györgyre, Kossuth Rádióban Beszéljük, Toller László, Tigyi Józsefet, Tilos Rádió, Danubius Rádió, Princz Gábor Bécsbõ, Emlékezzünk Grósz Károly, Németh Miklósra, KISZ-vezér Nagy Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Png nő  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  A sors  Facebookon kaptam  Akarat  Radikális szeretet  Png lepke  Png telefon  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Albert Einsteinről  Idő  Gonosz démon-álarc  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png férfi  Facebookon kaptam  képre írva  Paul David Tripp Április 21  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Annuska bar...  képre írva  Szép napot kívánok  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete István - Akác  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Albert Einstein gondolata  Tavaszi kép  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A másik dolog,  Erdőn  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Lóhere  Png kutya  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Esti kép  A televizió nem a kultúrát kép...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Reggel van  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Akarat  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png ház  Png virág  Png virág  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Lóhere  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Szívem  Idő 
Bejegyzés Címkék
magyarországi munkásmozgalom, megfizetettek mind, alapítványnak adta, fotexesek körébe, olajügyekben elhíresült, olajügyekben érintett, kazettahamisító VICO-s, bálon olyan, azóta szerencsésen, ragacsos kiskanalával, koszos kávéscsészéjét, motoros rend&#245, ország legjobb, nyolcmilliárd forintot, köztartozásokat fölhalmozták, tv2-t m&#251, médiatörvény tételesen, frekvenciákra pályázni, többi pályázó, sugárzott reklámok, pályázatban foglalt, adók nyugodtan, borzalmas múltú, másik nagy, bolsevisták gy&#251, hírhedett Katonapolitikai, müncheni bíróság, moszkvai ösztöndíjas, kommunisták megbízható, kommunista kormányok, német Axel, megyei lapok, régi kommunista, helyén maradhatott, bolsevisták információs, hírhedt Tocsik-ügy, privatizált ingatlanok, megbízás alapjául, szállodát m&#251, éves bérleti, barátok szószegés, illetékes önkormányzat, üzletet pedig, épületbe korábban, ilyen jelleg&#251, közpénz el&#245, hiányt ismét, utolsó simításig, akkora telken, telek többet, szovjet államadósság, államadósság értékesítésében, bizottság szétosztja, kedvezményezettek között, szovjet adósság, lebonyolító pedig, magyar államnak, bonyolítónak pályázni, befizetési arányra, adat szükségszer&#251, szocialista kormány, egész ügyletet, állam képvisel&#245, döntéshozók ugyanannak, politikai körnek, saját cégük, széphajú Baja, saját érdekeltségébe, francia állam, bécsi CW-bank, amerikai számlára, hírhedett bolsevik, pénzeket kölcsönz&#245, bolgárnak hitelezett, egykori SZTK, vállalat pénzéb&#245, ingatlanokat eladó, pénz átutalója, szocialista klientúrának, ügyben Baja, döntési pozíció, ügyek mozgatója, közpénzek herdálására, sosem m&#251, legnagyobb botrányt, kádári titkosszolgálat, ingyen használt, közvagyonból ismét, éppen cs&#245, sorozat egyébként, meggyilkolt Prisztás, bécsi sógorn&#245, karibi térség, ügyben szerepl&#245, magyar titkosszolgálatok, számukra nélkülözhetetlen, 1998-ig kifizetett, állam csak, részben külföldi, költségvetés által, célból alapított, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.